Hulp bij klussen in en om het huis

Wanneer u niet in staat bent om kleine klussen in en om huis zelf uit te voeren, bestaan in Oegstgeest diverse mogelijkheden om deze klusjes (tegen vergoeding) voor u uit te voeren.

Kleinere klussen door een vrijwilliger

Als de klusjes u met de jaren steeds moeilijker vallen, heeft Radius een dienst Burenhulp&Co. Met klusjes wordt bedoeld kleine boodschappen, een bezoek aan huis, begeleiding en klusjes in en om huis. Voor het aanvragen van dergelijke klussen kunt u telefonisch contact opnemen met Adinda Heemskerk, coƶrdinator Meldpunt VoorMekaar, telefoonnummer: 071-7074200.

Meer informatie op de website van Radius.

Grotere klussen

Heeft u onafgemaakte klussen die gedaan moeten worden, zoals timmerwerk, schilderwerk, het leggen van een vloer of het ophangen van een schilderij? En heeft u zelf geen tijd of niet de juiste kennis? De klussendienst van Marente beschikt over de juiste mensen die u, tegen betaling, uit de brand kunnen helpen. . Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de klantenservice van Marente, tel.: 071-4093333.

Klussen door groep vrijwilligers

Ook kunt u via het Sociaal Team een klus aanvragen voor in- en om het huis bij Stichting Present. Aanmelding kan via een hulpverlener.