Hulp bij klussen in en om het huis

Wanneer u niet in staat bent om kleine klussen in en om huis zelf uit te voeren, bestaan in Oegstgeest diverse mogelijkheden om deze klusjes (tegen vergoeding) voor u uit te voeren.

Kleinere klussen door een vrijwilliger

Als de klusjes u met de jaren steeds moeilijker vallen heeft Radius een dienst Meldpunt Voor Mekaar. Met klusjes wordt bedoeld boodschapjes, bezoekjes, begeleiding en klusjes in en om huis. Voor het aanvragen van klusjes kunt u telefonisch contact opnemen met de telefoniste van het Meldpunt op ma, woe, en vrijdagochtend van 10.00 – 12.00 uur. Telefoonnummer 071-7074270.

Grotere klussen

Heeft u onafgemaakte klussen die gedaan moeten worden, zoals timmerwerk, schilderwerk, het leggen van een vloer of het ophangen van een schilderij? En heeft u zelf geen tijd of niet de juiste kennis? De klussendienst van Marente beschikt over de juiste mensen die u, tegen betaling, uit de brand kunnen helpen.

De klussendienst van Radius is er om kleine werkzaamheden in en om het huis te verrichten, waar je geen timmerman of elektricien voor kunt laten komen (voor 55 plus).

Ook kunt u via het Sociaal Team een klus aanvragen voor in- en om het huis bij Stichting Present. Aanmelding kan alleen via een professional.