Nieuws Student schuift aan! Maaltijd aan huis

september 14, 2021

Student Schuift aan!

Maaltijd aan huis

 

Ieder mens moet eten, maar toch eten veel mensen tegen hun wil alleen.
Vind jij het gezellig om eens samen met iemand de maaltijd te delen? Lees dan gauw verder!

De aankomende tijd schuiven studenten graag bij jou aan om samen te eten! Kun jij in deze tijd wel wat extra gezelligheid gebruiken of sta je ervoor open om nieuwe mensen te ontmoeten uit de stad of van het dorp? Meld je dan nu aan! Stichting Present Leiden/Oegstgeest (www.presentleiden.nl) wil graag de koppeling verzorgen tussen Leidse studenten.

Je kunt je aanmelden voor 4, 5, 6, 7 oktober en 11, 12, 13 en 14 oktober 2021. De studenten koken vooraf of samen met jou bij jou thuis of bij hen thuis. Je mag je voor meerdere dagen aanmelden, echter is er beperkt plek. Als er veel animo is zullen we de dagen uiteraard eerlijk verdelen onder de aanmeldingen. Aanmelden kan tot uiterlijk 3 dagen van tevoren.

De studenten zullen rond 18:00/18:30 langskomen op de aangegeven datum. Mocht je niet voldoende borden en bestek hebben, kunnen wij dit meenemen. Geef dit vooral aan in de opmerkingen!

Tijdens het bezoek zal er rekening worden gehouden met de dan geldende regels rondom het Coronavirus.

Als bijdrage voor de maaltijd vragen we een bedrag van €5,- welke je contant aan de studenten mag meegeven. Mocht dit voor jou financieel lastig zijn geef dat dan aan in het formulier, dan kijken we wat er mogelijk is!

Bij vragen kun je contact opnemen met: Doortje van Helden  | info@presentleiden.nl  | 0624571036