Nieuws Oudercursus “Help, mijn kind kan niet zonder”

oktober 17, 2017

Voor wie?
De cursus is voor ouders uit geheel regio Zuid Holland Noord.
In de cursus HELP gaan ouders veel leren over hoe verslavingen werken en hoe veranderingen tot stand kunnen komen. Nadruk ligt op de vraag wie nu eigenlijk welk probleem heeft, en hoe ouders hierin hun eigen plan kunnen vasthouden, los van de keuzes die hun kinderen hier soms in maken.
Vooraf aan de cursus krijgen ouders een intake gesprek. Om verwachtingen en doelen van de cursus goed af te stemmen.
Zowel voor ouders vanuit de preventie, als ter ondersteuning van een lopende behandeling van de jongere bij Brijder jeugd. Dit kan een waardevolle bijdrage zijn voor jongeren om een succesvolle groei ook binnen het gezin te borgen! Dan wel helpen om verandering in gang te zetten.

Waar?
Roodenburgstraat 1a, Leiden.

Wanneer?
Dinsdag 7 november van 15.30 tot 17.00. Vervolgd op dinsdag 14,21 november en 12 december. De terugkombijeenkomst plannen we in overleg met de groep, bij voorkeur begin januari 2018.

Kosten?
Er zijn geen kosten aan verbonden.

Aanmelden
U kunt zich aanmelden bij Jantine van der Plas, preventie functionaris: voorlichting, trainingen en begeleiding. Zij is telefonisch te bereiken op 06-20367566/ 088-3583910 of per email mailto:jantine.van.der.plas@brijder.nl & mailto:preventie@brijder.nl