Nieuws nieuw programma Blauwe Plus Bus

augustus 24, 2021

De PlusBus in een nieuw jasje, De Blauwe Plusbus Gaat u mee?

 

Mee met de blauwe PlusBus! Gezellig samen met anderen op stap om verschillende activiteiten te ondernemen. Dit betekent gezellig met elkaar boodschappen doen en winkelen, maar ook andere leuke uitjes. Bijvoorbeeld een kaasboerderij, een rondrit, het strand of een museum. Stichting Radius is een samenwerking aangegaan met Stichting Recreatie en Vervoer om samen voor de inwoners van Oegstgeest een leuk aanbod te maken.

We verzamelen voor de activiteit in de flat Haeswijk, President Kennedylaan 141 in Oegstgeest. We drinken daar eerst gezellig een kopje koffie. Daarna gaan we op stap met de blauwe bus van Stichting Recreatie en Vervoer.

Voor alle activiteiten geldt:

  • Alle prijzen zijn inclusief begeleiding en vervoer.
  • Consumpties zijn voor eigen rekening, tenzij anders is aangegeven. U betaalt contant (en wanneer mogelijk gepast) tijdens de activiteit. Prijzen zijn onder voorbehoud.
  • Aan het inschrijven zijn géén kosten verbonden.

 Als u mee wilt met één van de activiteiten, kunt u zich daarvoor opgeven (voor max. 2 personen tegelijk) via ons algemene telefoonnummer. U kunt van ma t/m vrij van 8.30 tot 12.30 uur bellen naar: 071 707 42 00.

Blauwe Plusbus progr. sept en okt