Nieuws Dag van de mantelzorg

oktober 13, 2020

Op 10 november aanstaande is het weer de jaarlijkse dag van de mantelzorg. Hoewel mantelzorg iets is wat u iedere dag doet, en waar u mogelijk geen dag voor nodig heeft om erbij stil te staan, willen we deze dag niet geruisloos voorbij laten gaan.

De afgelopen jaren hebben we deze dag gevierd door leuke verwenactiviteiten voor u te organiseren in samenwerking met de gemeenten Leiden en Zoeterwoude.

Gezien de Corona pandemie en de beruchte tweede golf die nu gaande lijkt leek het ons niet verstandig om u in grote getalen samen te laten komen om te genieten van een high-tea of een brunch.

Toch willen we, binnen de mogelijkheden die er zijn, ook niet zomaar voorbij gaan aan deze dag. Binnen Oegstgeest is er voor gekozen om u te gaan verwennen met een kleine High-Tea box.

Deze box kunt u aanvragen via deze link https://wijzijneva.nl/agenda/dag-van-de-mantelzorg-oegstgeest

Nadere informatie hierover volgt nadat u zich heeft opgegeven. Mocht u niet in de gelegenheid zijn om de box zelf op te halen, of ziet u daar liever vanaf in verband met Corona, dan kan deze binnen Oegstgeest ook bij u thuis bezorgd worden.

We hebben slechts een beperkt aantal boxen beschikbaar, dus geef u zelf, of een andere mantelzorger die dat verdient snel op!

 

Met vriendelijke Groet,

Adinda Heemskerk (Radius)

Angelique van Nobelen (Marente)

Femke Vermeer (Stichting Eva)