Nieuws Cursus Positief leven! Start 4 november 2020 in Oegstgeest

oktober 13, 2020

Het Sociaal team Oegstgeest organiseert in samenwerking met GGZ Rivierduinen een cursus Positief Leven. In deze bijeenkomsten wordt er op een laagdrempelige manier kennis gemaakt met ontspannings- en mindfulnessoefeningen, leer je wat stress is, hoe het komt dat wij piekeren en hoe je je veerkracht kunt versterken.

Is dit iets voor mij? In plaats van te kijken naar wat er niet goed is, zijn er ook positieve manieren om naar jezelf te kijken: met begrip voor je eigen menselijkheid en imperfectie, met optimisme en met aandacht voor je sterke kanten. Stress, piekeren, spanning en ontspanning: Hoe herken je het bij jezelf en hoe kan je er (anders) mee omgaan waardoor je veerkracht als alternatief voor “sterk zijn” kan ontwikkelen?

Informatie over de cursus

Deze 6-weekse cursus wordt digitaal gegeven in een beveiligde omgeving.

De cursus kunt u vanuit huis volgen. Om deel te nemen aan de cursus moet u in het bezit zijn van een computer en/of een laptop.

Cursus dagen : 4,11,18, 25 november en 2, 9 december van  10.00  – 11:45  uur.

Meer weten?
Bent u geïnteresseerd? Neem contact op met Sociaal Team Oegstgeest, tel.nr.: 071-5191819 (tussen 9.00 en 13.00 uur) of stuur een e-mail naar sociaalteam@oegstgeest.nl.