Nieuws Belastingaangifte? De Bibliotheek helpt!

februari 14, 2018

Inwoner van Oegstgeest en hulp nodig bij het invullen van je belastingaangifte? Maak dan een afspraak met een belastingvrijwilliger van Radius.

Veel mensen zien als een berg op tegen het invullen van hun belastingaangifte. Radius Welzijn in Oegstgeest helpt jou graag. Je kunt een afspraak maken met een vrijwilliger van Radius. De afspraak duurt een half uur en zal plaatsvinden op dinsdag 10 april tussen 9.00 – 13.00 uur in Bibliotheek Oegstgeest. De vrijwilliger helpt jou met het invullen van je belastingaangifte.

Je wordt alleen geholpen als je een afspraak hebt. Deze kun je maken door te bellen naar Radius 071-7074200

De kosten bedragen € 15,00, contant te voldoen op de dag zelf.

Radius helpt mensen

* vanaf 65 jaar en mensen met een handicap met een beperkt inkomen;

* met AOW of uitkering en een klein pensioen (max €500,- p/m);

* met beperkt vermogen;

* die in het bezit zijn van een DigiD.

Radius geeft geen hulp bij aangifte als je partner is overleden of een woning is verkocht in het jaar waarover je de aangifte doet.

Convenant Koninklijke Bibliotheek en Belastingdienst

Deze dienstverlening vindt plaats in het kader van een convenant dat Koninklijke Bibliotheek (KB) en Belastingdienst in 2016 sloten. Bijna alle 800 vestigingen van bibliotheken in Nederland geven gratis toegang tot computers met internet en printfaciliteiten om online zaken te doen met de overheid. Daarnaast organiseren bibliotheken cursussen over dit onderwerp. Ook bieden we in samenwerking met maatschappelijke organisaties hulp bij het invullen van (online) belastingaangiften en/of houden we belastingspreekuren.

Nog geen DigiD? Onze vrijwilligers van DigiDinsdag in Bibliotheek Oegstgeest helpen je bij het aanvragen.

DigiDinsdag in de Bibliotheek Oegstgeest, Lange Voort 2 T, 2341KA Oegstgeest

Elke dinsdag van 14.00 – 16.00 uur