Nieuws Beëindiging maaltijden aan huis van Radius

november 3, 2020

Radius heeft onlangs het treurige besluit moeten nemen om te stoppen met de ‘Maaltijd aan Huisdienst’. Radius heeft jarenlang de ‘Maaltijd aan Huisdienst’, voorheen ‘Tafeltje Dekje’, met zorg en inzet uitgevoerd. Wij weten hoe belangrijk deze dienst is voor onze deelnemers en vrijwilligers; niet alleen een gezonde en lekkere maaltijd, wanneer nodig door de vrijwilliger in de koelkast bezorgd, maar ook het praatje en de oplettendheid maakte deze dienst uniek.

 

Gelukkig hebben wij een organisatie gevonden, waarvan wij denken, dat ze even zorgvuldig deze unieke dienst kunnen voortzetten. Radius zal in de week van 23 t/m 25 november 2020 de laatste keer bij u aan de deur komen om de maaltijden te bezorgen. Vanaf 30 november zal de organisatie ‘Eten met Gemak’ de bezorging overnemen.  ‘Eten met Gemak’ heeft net zoals Radius wekelijks keuze uit diverse maaltijden, ook diverse dieetmaaltijden zijn mogelijk.  Daarnaast kunt u kiezen voor extra boodschappen, die dan gelijk worden meegeleverd.

In de voorliggende weken zullen wij u gaan informeren over de mogelijkheden bij ‘Eten met Gemak’ en zullen wij u laten kennismaken met hun assortiment. Dit zullen wij natuurlijk alleen doen wanneer u toestemming geeft. U kunt ook besluiten voor een andere leverancier van uw thuisbezorgde maaltijden te kiezen.

 

Ondanks dat het voor vele een moeilijk en treurig besluit is, gaan wij met onze vrijwilligers ervoor zorgen dat u ook in de laatste maanden uw bestelde maaltijden met dezelfde service thuisbezorgd krijgt. Wij zullen u op de hoogte houden van de veranderingen die gaan plaatsvinden. Wanneer u vragen heeft of informatie wenst kunt u contact opnemen met Vincent Montanus (coördinator van de Maaltijd aan huisdienst) of Claartje Vissers (teamleider Regionale diensten) via tel.nr. 071 707 42 00