Het is goed voor te stellen dat je door de huidige omstandigheden vast loopt. Voor jezelf, in je relatie of met je kinderen.

Het algemeen maatschappelijk werk in Oegstgeest is beschikbaar vanuit de organisatie Kwadraad.

Zij zijn bereikbaar op 088 – 900 4000 (ma-vr van 09.00 – 17.00u)

Er zijn ook extra mogelijkheden:

→ Chatten met een maatschappelijk werker, elke werkdag van 09.00-17.00 uur

https://www.kwadraad.nl/nieuws/chatten-met-een-maatschappelijk-werker/
Voor ondersteuningsvragen of een luisterend oor voor inwoners met vragen over hoe je alle ballen in de lucht kunt houden als je thuis werkt met het gezin om je heen. Of als je je zorgen maakt over je baan en of er aan het einde van de maand nog wel geld overblijft. Als je problemen hebt in je relatie en/of je overweegt te scheiden. Als je vastloopt in je opleiding of werk of als je iets anders hebt wat je dwarszit en wat je graag met iemand wilt bespreken.

→ Spreekuur Relatie, maandag, dinsdag en donderdag van 13.00-17.00 uur
https://www.kwadraad.nl/nieuws/door-de-coronacrisis-extra-spanning-op-je-relatie/
Zorgt het thuis werken met kinderen voor spanning in jullie relatie? Maak je je in deze tijd zorgen over gezondheid en inkomen en geeft dat stress? Denk je eraan om uit elkaar te gaan? Kom je door de Coronacrisis juist weer dichter tot elkaar en wil je je inzetten om die mooie en liefdevolle verbinding in stand te houden? Al deze vragen – of andere – kun je stellen aan onze relatiecoach via onze Relatie(telefoon)lijn.

→ Voor alle vragen rondom de opvoeding, je kind en het gezin kun je terecht bij het Centrum voor Jeugd en Gezin. De medewerkers van het CJG denken met je mee, geven advies en kunnen als dat nodig is ook langer ondersteunen en betrokken blijven.
T: 088 – 254 23 84 (ma-vr van 09.00 – 17.00u)
W: cjgoegstgeest.nl