Lustrum Lichtjesavond Leiderdorp

02-11-2019

Lustrum Lichtjesavond Leiderdorp, zaterdag 2 november 2019

Voor de vijfde keer vindt Lichtjesavond plaats, het eerste lustrum. Op zaterdag 2 november a.s. gedenken we onze dierbaren op de Algemene Begraafplaats, Hoogmadeseweg 60-B. Degenen die we blijven missen, aan wie we nog vaak denken of ons net verlaten hebben.

1000 waxinelichtjes in lantaarntjes, verspreid over alle paden, verlichten de begraafplaats, heel bijzonder en sfeervol. Vuurkorven zorgen voor warmte op deze donkere herfstavond.

Vanaf 19.45 uur is iedereen welkom met een zelf meegebrachte kaars, lantaarn of lichtje. Er zijn ook kaarsen te koop bij de ingang.

Om 20.00 uur lopen we door de aula naar het binnenplein. Daar zingen we enkele toepasselijke liedjes met het koor Young@Heart o.l.v. Annemiek de Groot. De teksten van de liedjes worden uitgedeeld.

Vervolgens is er gelegenheid de lichtjes naar de graven te brengen of op het binnenplein neer te zetten.

Ter afsluiting, om 20.30 uur is er voor alle aanwezigen koffie of thee in Brasserie Park, Van Diepeningenlaan 2 in Leiderdorp.

Iedereen is welkom op Lichtjesavond: Leiderdorper of niet, gelovig of niet, dat maakt niet uit.

Lichtjesavond is een particulier initiatief. Bij de ingang van de begraafplaats staat een box voor een vrije gift. Voor meer info: lichtjesavondleiderdorp@gmail.com.

Een poster is bijgevoegd. Wellicht weet u hier een geschikte plek voor.

Meetingpoint Lichtjesavond

Het afspreekpunt voor de koffie-inloper op Lichtjesavond is bij de ingang, tegenover de kaarsenverkoop.