Bijeenkomst ”Gesprek aan tafel”

05-12-2018

Nieuw initiatief in Dorpscentrum : ”Gesprek aan tafel”

December is een maand van uitersten…velen vieren feest met elkaar. Maar een aantal voelt zich juist extra alleen tijdens deze dagen, bijvoorbeeld omdat hun partner, beste vriend(in) overleden is of dat hun kinderen vakantie elders vieren; sommigen missen warmte en samen zijn, het elkaar ontmoeten.

Woensdag 5 december zal voor de eerste keer “Gesprek aan tafel” plaatsvinden in het Dorpscentrum. Van 10.00 tot ca. 12.00 uur. Centrale vraag zal zijn: Hoe ziet jouw decembermaand er uit?

Kom woensdag 5 december naar het Dorpscentrum en schuif aan bij anderen aan de gesprekstafel. Iedereen is welkom. Je hoeft je niet op te geven.

 

Gesprek aan tafel is een nieuw initiatief vanuit het Dorpscentrum. Doel is om met max. 10 man/vrouw onder begeleiding een thema op te pakken dat speelt onder de aanwezigen. Opzet is om rondom de nieuwe leestafel in ongedwongen setting een gesprek met elkaar te voeren over wezenlijke zaken; onder begeleiding van Gerrie Kooijman, ervaren in groepsprocessen. Je wordt niet gedwongen tot deelname aan het gesprek, er gewoon zijn is al goed. Van hieruit kan je overigens ook weer nieuwe kontakten opdoen. Het nieuwe verbouwde Dorpscentrum is vormgegeven als een open ruimte met een laagdrempelige inloop. Gastvrouwen en gastheren zijn aanwezig om mensen op te vangen.                                                                                                                                                                                  Deze eerste bijeenkomst zal tevens gebruikt worden om te verkennen wat de wensen zijn voor volgende gespreksonderwerpen. Ieder komt aan bod. Onder het gesprek zal koffie en thee met wat lekkers geserveerd worden. Kom je ook?